Bent u het steuntje in de rug van onze missionarissen en missionair werkers?

Maak hun werk mogelijk tijdens de Pinksteractie 2023

Missionarissen en missionair werkers vragen weinig voor zichzelf, maar een steuntje in de rug kunnen zij goed gebruiken. Dat steuntje bieden wij tijdens de Pinksteractie van de Week Nederlandse Missionaris (WNM). Van 20 t/m 28 mei zetten we missionarissen en missionair werkers in de schijnwerpers en vragen we aandacht voor het werk en wel- zijn van deze bezielde mannen en vrouwen. Het thema is ‘Geloven in de ander. Samen een missie. Want alleen samen met u kunnen onze missionarissen hun werk doen. Uw steun is voor hen onmisbaar.

Minder zorgen voor missionarissen

Geinspireerd door hun geloof zetten missionarissen en missionair werkers zich overal ter wereld in voor anderen. De WNM biedt hun financiële steun, zodat zij dat zorgeloos kunnen doen. We betalen bijvoorbeeld verzekeringen, bijzondere ziektekosten en de premie voor de AOW. Ook bieden we vakantiegeld (aan), zodat missionarissen bij een verlot in Nederland geen hulp aan familie of vrienden hoeven te vragen. Bovendien biedt WNM een fonds waarop missionarissen bij noodgevallen een beroep kunnen doen. Bijvoorbeeld als hun computer is gestolen.

Steun hun mooie werk

Missionair werker Jacinta van Luijk en missionaris Sander Kesseler staan centraal Pinkstercollecte in uw parochie tijdens de Pinksteractie van 2023. Jacinta en Sander vertegenwoordigen de vele missionarissen en missionair werkers die elke dag opnieuw strijden tegen armoede, onrecht en uitsluiting. Wij vragen u solidair met hen te zijn door hen te steunen met:

– een financiële bijdrage tijdens de Pinkstercollecte

– een donatie op rekening NL30 RABO 0171 2111 11 van WNM in Den Haag

 – een online donatie via www.weeknederlandsemissionaris.nl/

– het opnemen van de WNM in uw testament

 

De folder van de Week Nederlandse Missionaris kunt u in de St Christoforuskerk Schagen vinden. Hier staat nog meer informatie in over onder andere Jacinta en Sander en een machtigingsformulier.

Categories:

Comments are closed