Beste parochianen,

De vakantietijd is voorbij en hopelijk heeft U allen de rust gekregen die u verdient en nodig had na het afgelopen jaar. Misschien hebt u tijdens deze vakantieperiode tijd kunnen nemen om te overdenken wat u aan het begin van deze nieuwe periode zou willen doen: misschien meer tijd besteden aan uw familie, aan uw vrienden of misschien wilt u meer tijd besteden om iets meer over het geloof te ontdekken of uw geloof te verdiepen.
De leerlingen van Jezus stelden de vraag ook: waar moeten wij gaan? en Jezus antwoordt: ‘Komt en u zult het zien.’ Jezus nodig ons uit om Zijn weg te volgen. Welke weg?
Er zijn verschillende manieren. Misschien bent u al lid van onze kerkgemeenschap of misschien al vrijwilliger in een van de werkgroepen van onze parochie. Lid van het koor, van de bezoekgroep, van het bestuur of van de lectorengroep enz. Of misschien bent u nog aan het denken: ‘Wat kan ik voor onze parochie betekenen.’ Want vrijwilligers zijn hard nodig om onze kerk en dienstverlening gaande te houden. Het parochiebestuur is nu bezig om de verschillende werkgroepen te ontmoeten.

Ik wil u eraan herinneren dat op zondag 18 september de Familiezondag om 15:00 uur start met een Eucharistieviering, waarna we samenkomen om elkaar te ontmoeten, spelletjes te doen en samen te eten. U bent van harte uitgenodigd.

Ik hoop U dan ook gauw een keer te mogen ontmoeten na de H. Mis op zondag, na de Stille Aanbidding op vrijdag of op een ander moment.
Pastoor Ivan

 

Categories:

Tags:

Comments are closed