Van de bestuurstafel

Hierbij willen wij u op de hoogte brengen van enkele wijzigingen in het parochiebestuur.

Leo de Groot is per 1 september 2017 teruggetreden als vicevoorzitter. Wij bedanken hem voor zijn nimmer aflatende inzet voor onze parochie en ons bestuur.Wij zijn blij dat Co Wiskerke per dezelfde datum de functie van vicevoorzitter heeft overgenomen. Zijn eerste bestuursvergadering heeft hij al voorgezeten. Elders in de Hoeksteen zal hij zich voorstellen.

Tevens kunnen wij u mededelen dat Cock van der Vliet, na 12 jaar lid geweest te zijn van het bestuur, eveneens officieel is teruggetreden, immers de periode van 12 jaar is de maximale tijd, dat iemand bestuurslid kan zijn. Ook Cock van der Vliet bedanken wij voor haar jarenlange geweldige inzet voor onze parochie en ons bestuur en wij stellen het zeer op prijs dat zij als adviseur verbonden blijft aan het bestuur.

Onze penningmeester Frans Wildeboer heeft aangegeven na zijn termijn van 4 jaar af te treden. Uiteraard betreuren wij dit, maar respecteren zijn beslissing. Zijn termijn eindigt op 1 januari 2018. Dit betekent dat wij dan een nieuwe penningmeester nodig hebben met de nodige kennis en kunde van financiële zaken. Wanneer u interesse hebt in deze functie, of indien u iemand weet die hiervoor belangstelling heeft, kunt u met Co Wiskerke contact opnemen. Ook zijn wij op termijn op zoek naar een nieuwe secretaris. Ook hiervoor geldt: laten belangstellenden met ons contact opnemen. HEEL GRAAG

Pastoor Eduard Moltzer, voorzitter parochiebestuur

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.